Danske militærpoliti armbind.

Yderside af armbind for søværnet.

Søværnets armbind for militærpoliti lavet af filt ligene stof, med bogstaver i gummi.

Inderside af armbind

Indser siden med krone tryk samt "19M64"

Armbind med vævet skrift.

Armbind for hærens og flyvevåbnets Militærpoliti.

Gummi/læder skrift.

Anvendt ved hæren til ordonnanserne.

Søværnet

Søværnet anvendes hvor der bæres på skjorte som yder påklædning.
Muligvis også anvendt ved flyvevåbnet.

NATO

Medlemmer af det kombinerede NATO-militærpoliti har et standardiseret armbind med indbygget NATO-symbolet og bogstaverne "MP" i hvid på deres venstre arm. Personelet bærer deres egne nationale uniformer,

Dette særlige eksempel er tysk fremstilling.

NATO

England

England

Armbind fra perioden 1940 til ?

England

England

Naval Patrol Armband (Navy) 1952- til nu

England

Royal Air Force Police. Dette er det andet mønsterarmbånd bragt i omkring 1944, og er af tre stykker uldkonstruktion med vævet 'RAFP'-bogstaver. Fastgørelse var en lille bånd uld (matchende den centrale røde stribe) med to spids spænde. Et identisk armbånd, med stroppen og spændefastgørelsen, ses i perioden billedet af de to RAF-politimænd til venstre.

USA

United States Marine Corps Armbånd dette armbånd er sent WWII

USA

USAREUR - United Stats Army Europe Berlin

United States Army Europe ( USAREUR ), formelt United States Army Europe og Seventh Army , er en hærstyre-komponentkommando fra den Forenede Stats Hær. Den er ansvarligt for at styre US Army operationer i hele USA's europæiske kommandos ansvarsområde. Under den kolde krig overvågede HQ USAREUR jordformationer, der primært fokuserede på militærerne i warszawa pagten mod øst som en del af den nordatlantiske traktatorganisations (NATO) Central Army Group . Siden revolutionen i 1989 har USAREUR i høj grad reduceret sin størrelse, sendt amerikanske styrker tilOperation Desert Shieldog Desert Storm, og øget sikkerhedssamarbejde med andre NATO landskræfter.

USA

Den 2. panserdivision ( "Hell on Wheels" ) var en pansret division Divisionen spillede en vigtig rolle under IIWW i invasionerne af Nordafrika og Sicilien og frigivelsen af Frankrig, Belgien og Holland og invasionen af ​​Tyskland. 

Under den kolde krig var divisionen primært baseret på Ford HoodTexas. Og havde en forstærket brigade fremad stationeret i Vesttyskland . Efter deltagelse i den Persiske Golfkrig, divisionen blev inaktiveret i 1995. Dens enheder blev senere overført til den Fjerde Infanteri dividion.

dette armbind er den tidlig udgave

USA

6941st Guard Battalion, US Army "Security Police"

Arbejdstjeneste er historien om enhederne (servicenheder) af ikke-amerikanske borgere, der blev rekrutteret i Europa efter våbenhugst i maj 1945.

Efter besættelse af amerikanske styrker den 1. juli 1945 i seks vestlige Berlin borger forskellige enheder ansat egne "guards", som i 1946 blev samlet som et "civilt vagtdistrikt" med fire sektorer. I 1948 blev "Civil Guard District" omdøbt til "Industrial Police District".

Se mere på http://www.6941st-gdbn.com/berlin-brigade/6941-gdbn/webshop.html 

Norge

Norsk Militær politi

Armbind der er brugt før 1988, hvor også den røde kasket blev skiftet ud med baret. Bogstaverne på armbindet er laver så der er selvlysende i mørke.

Canada

Canadisk Militær Politi

Canadiske militærpolitiarmbånd fra omkring 1970'erne

(på engelsk og fransk på grund af at begge modersmål bliver talt i Canada)

Fransk

Den franske udenlandske legion har også deres egen militære politistyrke. Mens de bærer hvide armbind med sort bogstaver "PM" ("Police Militaire") på deres venstre arme, er soldaternesandsynligvis ligner Regimental Police.

Grækenland

Japan

Kenpeitai ( 憲兵隊 , "Military Police Corps")

Den militære politi arme af kejserlige japanske hær fra 1881 til 1945. Det var både en konventionel militær politi og en hemmelig politi kraft.

Ægypten.

Ægyptisk Trafik kontrol

Frankrig.

??

De Forenede stater

Multinational Force & Observers (MFO), der har hovedkontor i Rom, er en uafhængig international organisation oprettet ved aftale mellem Den Arabiske Republik Egypten og staten Israel med fredsbevarende opgaver i Sinai.

Oprindelsen af ​​MFO ligger i bilag I til 1979-traktaten om fred mellem Egypten og Israel, hvor parterne forpligtede sig til at anmode De Forenede Nationer om at give en styrke og observatører til at føre tilsyn med gennemførelsen af ​​traktaten. Da det ikke viste sig muligt at få Sikkerhedsrådets godkendelse til stationering af en FN-fredsbevarende styrke i Sinai, forhandlede parterne om en protokol i 1981 om oprettelse af MFO “som et alternativ” til den forestillede FN-styrke.

Protokollen definerer MFO's mission, indeholder bestemmelser om udnævnelse af en generaldirektør til at være ansvarlig for ledelsen af ​​MFO og bestemmer, at udgifterne til MFO "som ikke er dækket af andre kilder, afholdes ligeligt af parterne." De Forenede Stater, der var medvirkende til at hjælpe parterne med at oprette MFO, har formelt lovet at give en tredjedel af organisationens årlige driftsudgifter underlagt tilladelse og bevillinger til Kongressen. Ud over den lige finansiering, der ydes af Egypten, Israel og De Forenede Stater, modtager MFO for tiden også bidrag fra regeringerne i Finland, Tyskland, Japan, Holland, Norge, Republikken Korea, Sverige, Schweiz, Det Forenede Kongerige og De Forenede Stater. Tretten stater - Australien, Canada, Colombia,

Tyskland

Feldjäger

Armbind for det tyske militærpoliti.

Im feldjäger dienst.

anvendes for personel der er i tjeneste ved tysk militærpoliti.

Øst Tyskland.

Irak

Seneste kommentarer

03.09 | 07:46

Hej. Jeg har designet 6hbukmp mønt som KC i 2015-2017. Sig endelig til hvis du vil have en beskrivelse af designet :)

08.07 | 15:02

Manchetknapper med ovenstående emblem plus en kongekrone over?

19.06 | 06:43

Hej sådan et bælte fra jir, er det til at skaffe

20.04 | 10:15

Lavet ved Jyskemblem

Del siden